Diensten waarvoor u bij Andes Meettechniek terecht kunt

Enkele diensten welke wij u bieden zijn onder andere:

Advies over meettechniek
Wilt u advies over hoe u uw product het beste op kunt meten? Andes Meettechniek kan tijdens een bezoek aan uw bedrijf op basis van uw producten en tekeningen direct advies geven over de verschillende methoden die er zijn om dit product te meten en welke het beste aansluit bij uw meetbehoefte.
Naast de te kiezen meetmethodiek is er ook vaak behoefte aan data-overdracht en rapportage. Wij kunnen u adviseren over het digitaal verwerken van meetgegevens.

Inkoopbegeleiding complexe meetsystemen
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Door ervaring binnen verschillende industrieën en brede kennis van het technologie-aanbod kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het selectie- en inkoopproces.

Reparatie, onderhoud en kalibratie
Natuurlijk wilt u dat uw meetsystemen in goede conditie blijven. Daarvoor is het belangrijk om uw systemen periodiek te laten controleren en kalibreren. Andes Meettechniek verzorgt dit voor u in eigen geconditioneerde werkplaats en meetkamer. Daarnaast werken we samen met de fabrikanten Wyler, Sylvac en Trimos voor speciale gevallen. Ook kunnen wij kalibraties (RvA, DAkkS) bieden via onafhankelijke kalibratie-instanties.

diensten als onderhoud en kalibratie