Sylvac, Trimos en Wyler worden in Nederland exclusief door Andes Meettechniek geleverd

Even kort voorstellen, de Zwitserse kwaliteitsmerken in de meetbranche Sylvac, Trimos en Wyler.

Sylvac, Trimos en Wyler in Nederland exclusief verkocht door Andes Meettechniek

Sylvac is een traditioneel Zwitsers familiebedrijf. Zij maken digitale high-tech meetinstrumenten, zoals schuifmaten, schroefmaten, meetklokken, digitale meettasters en hoogtemeters. Deze toonaangevende wereldspeler op het gebied van geometrische meettechniek verkoopt haar producten in meer dan 50 landen . In Nederland als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek.
Meer informatie over Sylvac vind u hier.

Sylvac, Trimos en Wyler in Nederland exclusief verkocht door Andes Meettechniek

Al meer dan 40 jaar biedt Trimos een breed scala aan producten en oplossingen in de dimensionale meettechniek. Hun producten worden ontwikkeld en gemaakt in Zwitserland. Trimos staat bekend om hun excellente producten. De Trimos lengtemeetbank en de Trimos hoogtemeter zijn dan ook echt een begrip in Nederland en daarbuiten. In Nederland als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek. Meer informatie over Trimos vind u hier.

Wyler logo

Sinds de oprichting van Wyler in 1928 voorzien zij bedrijven over de hele wereld van hoogwaardige hoekmeetinstrumenten, die gemakkelijk in gebruik zijn. Zij maken precisie waterpassen en sinds 1970 ook digitale waterpassen. Het nauwkeurig meten van hoekverdraaiing is een complex vakgebied, waar Wyler expert in is. In de Benelux als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek.
Meer informatie over Wyler vind u hier.


Daarnaast zijn we ook leverancier van onder andere:

Diatest in Nederland ook verkocht verkocht door Andes Meettechniek

Dé specialist in het opmeten van diameters met een repeteernauwkeurigheid t/m 0,0002 mm is Diatest.
Meer informatie over Diatest vind u ook op hun eigen website.

QM-Soft

L&W GmbH is de ontwikkelaar van onder andere het softwarepakket QMSOFT® en heeft meer dan 20 jaar ervaring in zowel de theorie als de praktijk van kwaliteitscontrole. Meer informatie over L&W vind u ook op hun eigen website.